Made by Gina | Om MBG
Made by Gina | Om MBG
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Vem är Madebygina?

Det är jag, Gina Engström som är Madebygina. Jag arbetar med grafisk form, visuella identiteter och idéstarka kommunikationslösningar från skiss till färdigt resultat.

 

Jag är utbildad på Beckmans reklamskola och har genom åren mött och arbetat med många olika varumärken,  i huvudsak inom B2B, organisationer, myndigheter och kommuner. Men en och annan solkräm och teknikpryl har också passerat förbi.

 

Sedan några år driver jag nu Madebygina och har ett starkt nätverk omkring mig av kompetenta människor, sammansatta efter behov för att passa uppdragen.

 

I min portfolio hittar du uppdrag som jag haft under åren. En del är gjorda i samarbete med andra byråer och  frilansare. Det är precis så jag jobbar, ibland ensam och ibland i grupp. Det är stora och små uppdrag, alla lika roliga och intressanta

 

Välkommen att kontakta mig  om du vill veta mer.

När det svåra blir enkelt!

Mitt motto är att skapa starka konceptuella uttryck och att förenkla och förtydliga så att det svåra blir begripligt. Sen är det alltid trevligt om resultatet överraskar lite.

I arbetsprocessen vill vi att du ska vara delaktig med ideer, tankar och synpunkter. Vi arbetar gärna fram ett par olika förslag som vi diskuterar. Det brukar bli ett trevligt möte. Om du vill tar jag fullt ansvar från idé till färdig produkt, eller så gör vi en tydlig arbetsfördelning. Det är flexiblelt och enkelt.

Du kan vara trygg i att jag tar fullt ansvar för att tidsplanen håller och att inkopplade leverantörer levererar professionellt.

Så blir det så bra så.

Från idé till färdigt resultat.

På ett kostnadseffektivt sätt vill vi hjälpa dig att från idé till färdigt resultat nå ut med dina budskap.

Lite exempel på vad du kan få hjälp med:
– logotyper
– grafiska profiler
– kampanjer
– annonser
– trycksaker
– hemsidor
– banners- illustrationer
– inbjudningar, flygblad, affischer
– nyhetsbrev
– förpackningar

 

Vi kan hela arbetsprocessen och arbetar främst i CC-programmen; Indesign, Photoshop, Illustrator, men även i PowerPoint, WordPress och Mailshimp.

Självklart bidrar vi gärna med idéer och genomförande av övrig marknadsföring som inte passar in i listan ovan. Och som ett extra erbjudande tar jag inget betalt för att ses på ett möte och idéea kring dina behov.